joi, 15 decembrie 2011

Aparate masura| Va multumim pentru cei 20 de ani de colaborare !

Aproape ca a trecut si anul acesta! La fel de repede ca si anii de dinaintea lui care ne-au surprins prin graba lor.
Si uite asa, am implinit 20 de ani de existenta pe piata romaneasca de aparate masura si aparatura de laborator, ocazie cu care va multumim pentru colaborare!

Suntem onorati ca am lucrat cu dvs., ca am trecut impreuna, cu bune si rele, prin 20 de ani de activitate care ne-au imbogatit, profesional si uman, pentru ca am invatat ceva din fiecare experienta.

Speram ca si pentru dvs. colaborarea cu noi a fost o experienta buna, rodnica, ca v-am fost de ajutor in toate situatiile, simple sau dificile, in care am cooperat, ca v-am fost alaturi cand ati avut nevoie de noi. Iar daca uneori nu a fost asa, ne cerem iertare, nu a fost cu rea intentie.


Acum, in prag de an nou, ne exprimam speranta ca vom continua si in viitor aceasta colaborare care sa ne fie de folos si noua si dvs.

Si pentru ca asteptam cu totii sa vina sarbatorile si un pic de ninsoare, va uram sa aveti Sarbatori fericite, un An nou mai bun, cu sanatate si multe realizari, in aceste vremuri care numai simple nu sunt! (dar la urma urmei, cu totii ne dorim sa urcam singuri un munte, nu sa fim dusi cu un elicopter si lasati pe virful muntelui, nu-i asa?)

Noi suntem optimisti si vedem cel mai adesea jumatatea plina a paharului, asa ca speram ca si anul viitor va fi unul bun.


Cu stima,

Echipa Ronexprim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu